Advertisement

Iulia Albu Si Gaina : Fostul sot spune adevarul despre IULIA ALBU - TaBu / Daca pana acum actorul era cel care punea pe reteaua de socializare totusi o ciorba de gaina e buna rau, sau imi pare rau ca sunt exigent!

Iulia Albu Si Gaina : Fostul sot spune adevarul despre IULIA ALBU - TaBu / Daca pana acum actorul era cel care punea pe reteaua de socializare totusi o ciorba de gaina e buna rau, sau imi pare rau ca sunt exigent!. Iulia albu a facut o pasiune curioasa pentru gaini. Se lauda cu cel mai excentric accesoriu din lumea mondena… insa popularitatea sa a durat cam putin. Fashion editorul a publicat recent pe contul său oficial de facebook o fotografie în care apare Å£inând în braÅ£e o pisică fără păr, din rasa sphynx. Avangardă, curaj, originalitate si tuÈ™a personală extrem de pregnantă se regasesc în doze perfecte in semnătura iulia albu. Celebrele episoade in care iulia albu se plimba alaturi de gaina sa, nu au fost inca uitate continuand sa reprezinte subiect de glume.

Noul episod la cafea cu iulia albu este acum live! SoÅ£ia designerului mihai albu a stârnit indignarea organizaÅ£iilor de protecÅ£ie a animalelor după ce a apărut cu găina ei la pro tv ÅŸi a povestit că iese la cafenea cu pasărea accesorizată cu pampers, pentru a nu împrăştia găinaÅ£ul. La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Si asta, nu numai pentru opinia publica, ci chiar si pentru fostul sot al iuliei. Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziÅ£ie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie.

E cu adevarat non-conformista! Uite cu ce a inlocuit Iulia ...
E cu adevarat non-conformista! Uite cu ce a inlocuit Iulia ... from cdn.knd.ro
Vă aÈ™tept să facem topul celor mai bune dar si celor mai dezastruoase È›inute de red carpet! Potrivit specialistei, găina e un animal de grup: Excentricul editor de moda merge la toate evenimentele cu o gaina neagra cu pedigree. Iulia albu are un animal de companie… negru. Inspirati de iulia albu, catalin maruta, mircea solcanu, romica tociu si alex velea vor sa va prezinte luni la happy hour inaripatele lor. Iulia a spus ca noul ei animal de companie ii face si oua o data la doua zile si ca le mananca cu placere, impreuna cu. Pro tv fashion critic extraordinaire, lover of all beauty, collector of relics, mother of @mikalablanche, owns @lecoqcelebre colabs pr@iuliaalbu.com. Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy.

Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziÅ£ie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie.

Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziÅ£ie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. După ce a defilat prin întreg bucureÅŸtiul cu găina ei neagră chateau loulou de la fraise, iulia albu (31 de ani) ÅŸochează din nou! La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. ÃŽi iau găina È™i o fac aripioare. Din nefericire, la intoarece, aceasta a fost jefuita, ramanand fara un. Iulia albu a plecat in italia, pentru a fi prezenta la milano fashion week. Iulia albu are un animal de companie negru. Iulia albu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj in stilul lu mihai bendeac. Potrivit specialistei, găina e un animal de grup: Iulia albu ironizata de fostul sau sot. Vă aÈ™tept să facem topul celor mai bune dar si celor mai dezastruoase È›inute de red carpet! Goo.gl/9gaiqj urmareste editiile complete la maruta pe protv plus Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziÅ£ie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie.

Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziÅ£ie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. Am scapat o mică greÈ™eală in episodul 2! Iulia albu are o noua jucarie. La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras.

Mihai Albu divorteaza de Iulia dupa ce aceasta a aparut pe ...
Mihai Albu divorteaza de Iulia dupa ce aceasta a aparut pe ... from www.opiniatimisoarei.ro
Iulia albu, critici la adresa primei doamne. Am scapat o mică greșeală in episodul 2! Din nefericire, la intoarece, aceasta a fost jefuita, ramanand fara un. Contact iulia albu cu gaina on messenger. După ce a defilat prin întreg bucureştiul cu găina ei neagră chateau loulou de la fraise, iulia albu (31 de ani) şochează din nou! Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Vă aștept să facem topul celor mai bune dar si celor mai dezastruoase ținute de red carpet!

28 iulie 1981, pitești, românia) este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din românia.

Fashion editorul a publicat recent pe contul său oficial de facebook o fotografie în care apare Å£inând în braÅ£e o pisică fără păr, din rasa sphynx. Potrivit specialistei, găina e un animal de grup: ÃŽi iau găina È™i o fac aripioare. Găina nu e pe lista animalelor de companie din românia ÅŸi nu va fi niciodată. Se lauda cu cel mai excentric accesoriu din lumea mondena… insa popularitatea sa a durat cam putin. După ce a defilat prin întreg bucureÅŸtiul cu găina ei neagră chateau loulou de la fraise, iulia albu (31 de ani) ÅŸochează din nou! Daca pana acum actorul era cel care punea pe reteaua de socializare totusi o ciorba de gaina e buna rau, sau imi pare rau ca sunt exigent! La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. SoÅ£ia designerului mihai albu a stârnit indignarea organizaÅ£iilor de protecÅ£ie a animalelor după ce a apărut cu găina ei la pro tv ÅŸi a povestit că iese la cafenea cu pasărea accesorizată cu pampers, pentru a nu împrăştia găinaÅ£ul. Celebrele episoade in care iulia albu se plimba alaturi de gaina sa, nu au fost inca uitate continuand sa reprezinte subiect de glume. Excentricul editor de moda merge la toate evenimentele cu o gaina neagra cu pedigree. Iulia albu ironizata de fostul sau sot. Au „este o găină cu pedigree, mai precis un cochin pitic ÅŸi se numeÅŸte chateau loulou de la fraise, a declarat.

Iulia albu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj in stilul lu mihai bendeac. A ne etala cu astfel de animale care sunt exotice din punct de vedere al animalelor. Iulia albu a facut o pasiune curioasa pentru gaini. Se lauda cu cel mai excentric accesoriu din lumea mondena… insa popularitatea sa a durat cam putin. Celebrele episoade in care iulia albu se plimba alaturi de gaina sa, nu au fost inca uitate continuand sa reprezinte subiect de glume.

Iulia Albu si gaina ei de companie: LouLou are pene de ...
Iulia Albu si gaina ei de companie: LouLou are pene de ... from assets.sport.ro
Goo.gl/9gaiqj urmareste editiile complete la maruta pe protv plus Din nefericire, la intoarece, aceasta a fost jefuita, ramanand fara un. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. Iulia albu are o noua jucarie. A ne etala cu astfel de animale care sunt exotice din punct de vedere al animalelor. Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziÅ£ie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. O mata cheala este noua achizitie a nonconformistei iulia albu. Iulia sustine ca este foarte la moda si ii cumpara pampersi gaina neagra de fite se plimba cu iulia oriunde:

Daca pana acum actorul era cel care punea pe reteaua de socializare totusi o ciorba de gaina e buna rau, sau imi pare rau ca sunt exigent!

La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Găina nu e pe lista animalelor de companie din românia ÅŸi nu va fi niciodată. Iulia albu a facut o pasiune curioasa pentru gaini. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. Iulia albu, critici la adresa primei doamne. Iulia albu ironizata de fostul sau sot. Se lauda cu cel mai excentric accesoriu din lumea mondena… insa popularitatea sa a durat cam putin. Excentricul editor de moda merge la toate evenimentele cu o gaina neagra cu pedigree. Iulia albu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj in stilul lu mihai bendeac. O mata cheala este noua achizitie a nonconformistei iulia albu. Tocmai am dat start noului meu proiect la cafea cu iulia albu! A ne etala cu astfel de animale care sunt exotice din punct de vedere al animalelor. 28 iulie 1981, piteÈ™ti, românia) este o stilistă, critic de modă È™i vedetă de televiziune din românia.

Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy iulia albu. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie.

Posting Komentar

0 Komentar